Radionica o FP7 - sedmom okvirnom programu EU

početak o institutu djelatnici projekti usluge događanja
   



U Institutu za jadranske kulture i melioraciju krša - Split, održana  je u četvrtak, 25. rujna 2008 . jednodnevna radionica o FP7 - Sedmom okvirnom programu EU, s naglaskom na područje Hrane, poljoprivrede, ribarstva i biotehnologije, u organizaciji Hrvatskog instituta za tehnologiju - HIT (provedbena agencija Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, ured nacionalnih kontakt osoba za provedbu Sedmog okvirnog programa EU - FP7).

Radionica je organizirana u sklopu FP6 projekta EU-Balkan-FABNET, i obuhvatila je informacije o novim natječajima teme "Hrana, poljoprivreda, i ribarstvo, i biotehnologija" (uklj. i Biorefinery Joint Call) i rezultatima proteklih natječaja, životnom ciklusu projekata, pripremi prijedloga projekta, financijskim pitanjima, traženju partnera, evaluaciji projekata te pregovorima za financiranje projekata.

Voditelji radionice bili su Lana Žutelija, nacionalna kontakt osoba za provedbu Sedmog okvirnog programa EU - FP7 ("Hrana, poljoprivreda, i ribarstvo, i biotehnologija") i Koos de Korte, nacionalna kontakt osoba i koordinator za EU - FP6 i FP7 iz Nizozemske.

U radu radionice sudjelovali su djelatnici Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša - Split, Instituta za oceanografiju i ribarstvo - Split, Kemijsko tehnološkog fakulteta - Split i Veleučilišta "Marko Marulić" iz Knina.

 



sva prava pridržana ©2004-2022 Institut za jadranske kulture i melioraciju krša naslovnica     mail    vrh english version