Mjesto
održavanja: IJK - Velika predavaonica (dvorana 118), Put Duilova
11, Split
Početak:
09:00
Teme
seminara:
- KOJE
ENOLOŠKE MOGUĆNOSTI POSTOJE ZA REDUCIRANJE SO2 U
PROIZVODNJI VINA (35 min)
- KISIK
I BIJELO VINO - UTJECAJI OD TRETIRANJA MOŠTA DO KRAJA ALKOHOLNOG
VRENJA (25 min)
- EATON
NOVITETI (15 min)
- VINSKI
STILOVI: SYRAH, CABERNET SAUVIGNON (15 min)
- MIKROSKOPSKI
PRAKTIKUM
- VJEŽBA
MIKROSKOPOM - MIKROORGANIZMI VINA: kvasci, baktrerije mliječnih
kiselina (180 min)
Predavač:
Dr. Ilona Schneider, Eaton Technologies GmbH, Njemačka
Program:
- Početak
okupljanja: 09:00
- Početak
seminara: 09:30
- Pauza
za kavu: 11:00 - 11:15
- Nastavak
seminara i diskusija: 11:15 - 13:45
- Ručak:
14:00
Nazočnost
na radionici samo uz prethodnu registraciju.
|